Geld verdienen

Iedereen wil wel meer geld verdienen, zeker om tijdens bepaalde perioden een aantal activiteiten te kunnen doen. Dit kan bv. zijn om tijdens de zomervakantie op reis te gaan, of op kleinere schaal, om bv. naar een aantal festivals te kunnen gaan.

De artikels die ik met jouw wil delen kunnen van toepassing zijn voor zowel volwassenen die al volop bezig zijn met hun carrière en een tweede inkomen wensen, maar ze kunnen net zo handig zijn voor studenten die liever niet al hun vrije tijd in een studentenjob steken en liever wat meer vrijheid willen. Daar draait het voor mij eigenlijk om, vrijheid. Vrijheid om te kunnen kiezen om een dagje niets te doen, of last minute een reis te boeken naar de zon, enzovoort, zonder dat je rekening moet houden met een baas of andere medewerkers.

De zelfstandigheid en vrijheid is het uiteindelijke doel van dit alles. Deze beloftes kom je wel vaker tegen en omdat het in sommige gevallen gewoon gaat om regelrechte oplichting staan veel mensen er heel sceptisch tegenover. De informatie die ik hier deel is gratis. Ik vraag niet om geld aan mij over te maken zodat ik ermee kan weglopen.

In de rechterkolom vind je al de artikels die kunnen helpen om jouw vrije pad te vinden. Bouw zelf een passieve inkomstenstroom op zonder afhankelijke te moeten zijn van derden!

Hieronder vind je de meest recente artikels van deze rubriek