Disclaimer

Links naar derden

GeldEnJij.be bevat links naar websites van derden. Daar wij geen administratieve rechten hebben op deze sites of deze enigzins kunnen aanpassen, kunnen we ook niet verantwoordelijk zijn voor de privacy overeenkomsten en gebruikstermen van deze websites. We raden u daarom aan om deze privacy overeenkomsten en gebruikstermen individueel op deze websites aandachtig te lezen.

Aansprakelijkheid

GeldEnJij.be kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de producten en/of diensten aangeboden via Google Adsense en andere affiliates.

Ook kan GeldEnJij.be niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade or andere gevolgen die zich kunnen voordoen bij het bezoeken van websites van derden via GeldEnJij.be.

Verantwoordelijkheid

GeldEnJij.be staat niet verantwoordelijk voor producten en/of diensten die aangeboden en/of aangekocht worden via Google Adsense links en andere affiliate links. Dit houdt in, maar is niet gelimiteerd tot, leveringstijden, eventuele schade aan producten, leveringsvoorwaarden. Indien er zich een probleem voordoet met aangekochte producten en/of diensten or u wil contact opnemen met de leverancier, dient u zich steeds tot de leverancier te wenden en niet tot GeldEnJij.be.

Informatie op deze website

De informatie die de bezoeker op deze website (GeldEnJij.be) kan vinden kan ten allen tijde aangepast worden.

GeldEnJij.be staat niet verantwoordelijk voor eventuele foutieve inhoud op de website of foutief gebruik van de informatie aanwezig op de website.